Wonderland Team

Wonderland Team
 
 
Gyertek velem Csodaországba!

A ThetaHealing eredménye regény írásra inspirált egy kedves kliensem, Nagy Ferenc Gábort. A 99. Élet főhőse „Wonderland”-ként éli meg a ThetaHealing általi gyógyulást.

Az Író ma már kiváló okleveles ThetaHealing tanítvány. Eredményesen használja a módszert.

A regény és az író személye Mamma köré csoportosít egy szeretetteljes csapatot. Ez a WONDERLAND TEAM!

Közös témák, egymás segítése a thetán túl is példaértékű a rohanó világban. Egy Lélekcsalád bontakozik ki általa.

Mi is a Wonderland?

Honnan jött ez az elnevezés?

Az általam írt 99. Élet című könyvemben jelenik meg ez a “Csodavilág”.

Hogy mitől is csoda?

Az emberi elme olyan, mint egy számítógép. Képes elmenteni érzéseket, amelyek negatív vagy pozitív hatással lesznek az életünkre. Ezek programokká válnak és tudatalatti működnek, számunkra érthetetlen módon.

Itt egy példa csak, hogy világosabban lássunk: Van egy kiváló sportoló, aki szorgalmasan edz minden nap. A legfőbb vágya, hogy bajnokká váljon, majd mikor az adott sportágban versenyre kerül a sor, pánik rohamot kap. Fulladozik, veri a víz, mellkas szorítás, végtag bénulás, számára teljesen érthetetlen módon. A küzdelmet kénytelen feladni, mert teljesen leblokkolt. Itt jön a képbe segítségként a Wonderland világa. Azt, hogy hogyan ismerkedett meg ezzel a sportolónk most felesleges részletezem, aki megérik rá lelkileg, ahhoz eljön a csoda magától.

A lényeg a módszer hatékonysága.

A wonderlandi “utazás” közben kiderült, hogy az alanyunk gyermekkorában elszenvedett egy sport balesetet hasonló sportágban, amelyben most szeretne versenyezni. A szerencsétlenség fulladással járt, ami a kezelés folyamán derült ki. Théta állapotban az emlékezetünknek olyan zugaiba tudunk eljutni, amely hihetetlen egy ma élő ember számára (a repülőgépeken lévő fekete dobozhoz hasonlítanám). Minden információt megtudhatunk, amelyek az eddigi életünk során történtek velünk (amelyekre egyáltalán nem emlékezünk és nem is gondolnánk, hogy meghatározó történések az életünkben), a negatív dolgokat kitörölhetjük és helyére pozitívokat tölthetünk be. Ez a sportoló már mindent megtett, hogy megszabaduljon ettől az érthetetlen akadályozó tényezőtől, de sikertelenül. Viszont egyszeri “Wonderlandes kirándulása” eredményre vezette. Az évtizedes pánik eltűnt és teljes erőbedobással csak az ellenfelére tudott koncentrálni, nem pedig a pánikkal küzdött, amit a negatívan berögződött program okozott.

Mi ez ha nem egy csoda?!

A “wonderlandes utazás” alatt minden problémától megszabadulhatunk. Olyan kilátástalan helyzetekből is ,amely megoldhatatlannak tűnnek.
A gyávából bátor, a félénkből merész, a lustából szorgalmas, a tisztességtelenből tisztességes, a negatív emberből pedig pozitív lesz.
Emberi életek tudnak tönkremenni rosszul bevésődött programok miatt, viszont elérhetjük a tökéletes LELKI BÉKÉT, a BŐSÉG és a BOLDOGSÁG megfizethetetlen érzését a Wonderland világában.

Test-Lélek-Szellem.

N.F.G.