ThetaHealing®

Vianna Stibal

Vianna Stibal 1995-ben hozta létre a ThetaHealing® meditációs Technikát saját gyógyulásának útján. 2006-ig tökéletesítette tudását, könyveiben részletesen lefektette mindezt, és ekkor kezdte el a tanítását.

A ThetaHealing® Technika egy meditációs módszer és egy szellemi filozófia – amely vallástól független. Célja, hogy fókuszált figyelemmel, intuitív módon közelebb kerülhessünk a Teremtő Erőhöz.

A test, lélek, szellem harmóniáját segíti, a korlátozó hiedelmek törlésével, hogy az életet a pozitív gondolatok fejlődésének eredményeként éljük.

A meditáció, és az ima, a ThetaHealing® Technika létrehoz egy pozitív életstílust.

A ThetaHealing® Technika mindig azt tanítja, hogy a hagyományos orvoslással együtt alkalmazható a módszer. Megtanítja, hogy a Mindenség Teremtőjének Feltétel Nélküli Szeretetén alapuló saját intuíciónkat hogyan használjuk az éppen aktuális „munka” során. Hisszük, hogy az agyhullámok ciklusának Theta állapotra való megváltoztatásával tényleges tanújává válhatunk annak, mikor a Mindenség Teremtője azonnali fizikai- és érzelmi jóllétet teremt meg. Tapasztalataink alapján a ThetaHealing® Technikán keresztül, az intuitív képességeink alkalmazásával, spontán fizikai- és érzelmi jólét jöhet létre.

A ThetaHealing® hatékony, egyszerű és gyors, más módszerekkel együtt alkalmazható.

A világ számos országában használják és bevezették a gyógyító technikák közé.

Látogass el Vianna Stibal oldalára: www.thetahealing.com

ThetaHealing®