Game of Life – Az élet játéka

 
 
Siker, üzlet, spritualitás.

Hét lépés a sikerhez!

Légy motivált arra, hogy a vágyaid célokká váljanak, amihez készen állsz és sikerre viszed! Az ösztön minden emberben vele született.
Az Élet Játéka elvitathatatlanul bőséget, sikert hoz az életedbe. Hiroyuki Miyazaki Japán Képviselő alkotta meg, aki hosszú éveken át a Wall Street-en dolgozott.  Pénzügyi-gazdasági top menedzserként ismerkedett meg a technikával, majd saját eredményeiből kiindulva, létrehozta ezt a tanfolyami anyagot, hogy segítségére legyen az embereknek az üzleti világban is. Hiro Viannával együtt a ThetaHealing technikát speciális módon vitte abba az irányba, ahol lényeges és kézzel fogható sikerek valósulnak meg.

Megtanít arra, mi a módja annak, hogy elérd a kitűzött célokat, a korlátozó rendszereid megoldása után. Spirituális láncszemet épít be a ThetaHealing Technikával életünk mindazon területeire, ahol a bennünk lévő sikerösztön aktivitására szükség van.

Személyes kötődésem is megtaláltam ebben, mint pénzügyi-gazdasági és adótanácsadó, komplex üzleti tréning, és egyéni tréner – konzulensi minőségemben egyaránt.

Pénzügyi életed rendbe hozható, tanulható, próbáld ki!

Hol segít még?

Sport eerdmények eléréséhez, versenyek, tanulás, munkahelyi sikerek, az élet privát területei, mint egészség, szépség, párkapcsolat, pénzem, házaim, javaim.

A tanfolyam anyaga: Hivatalos magyar nyelvű munkafüzet
Időtartama: 3 nap, naponta 10:00–17:00 óráig
A tanfolyam előfeltétele: TH Alap DNS és TH Haladó DNS Tanfolyamok
A Tanfolyam díja: 500 $ + deposit
Ösztöndíj kérelem igényelhető.